Light my Ride Amsterdam

Donderdag 9 januari beleeft de Amsterdamse binnenstad Light my Ride, als onderdeel van het Amsterdam Light Festival (2015: klik hier). Je kunt meedoen op je verlichte fiets, skates of skateboard. De tocht voert langs de lichtkunstobjecten van het festival in de stad, die één avond door de deelnemers van de tour worden verlicht. Deelnemen is gratis. Om 19.30 uur verzamelen de deelnemers zich op de Nieuwmarkt.

Om 19.45 uur geeft de internationaal bekende BMX-er Dez Maarssen een performance op zijn verlichte fiets. Om 20.15 uur leggen begeleiders de tocht uit en om 20.15 uur begint de tour. Na afloop van de tocht staat warme chocolademelk klaar voor de deelnemers en opent café Cuba haar deur voor een borrel. Deelnemers die een fiets kunnen huren, moeten om 19.00 uur op de Nieuwmarkt zijn, want er staan slechts 30 fietsen van Yellow Bike klaar. Tegen 50 euro borg en achterlaten van je ID-kaart, of ja mag alleen je paspoort achterlaten.

Lees ook:Zondagavond 4 januari ‘Light my Ride’ Amsterdam
Lees ook:Lampionnenoptochten voor de jarige koningin
Lees ook:Verlichte Gondelvaart Giethoorn
Lees ook:Light the Night en Vondelparkloop
Lees ook:Herdenking vluchtelingen op de Nieuwmarkt gaat niet door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>