Sprookjesfestival Arnhem 2013

Zaterdag 12 oktober tot en met zondag 20 oktober 2013 is Arnhem voor de zesde keer het domein van het jaarlijkse Sprookjesfestival (2014: klik hier). De Rijnstad Arnhem is op zich al een sprookje, met haar parken, kastelen, beekjes, heuvels en sfeervolle plekken: de ideale locatie om sprookjes tot leven te laten komen. Dat gebeurt tijdens de herfstvakantie, met sprookjesachtige voorstellingen, theater, dans, muziek, vertelkunst, tentoonstellingen en lezingen. Thema dit jaar is RATJEtoe.

Zo is er een ratjetoe aan sprookjes op kasteel Doornenburg, maar er zijn meer kastelen in de omgeving die aan het festival meedoen, net als onder meer musea, winkelcentra, bioscopen, theaters, de Historische Kelders en de bibliotheek. Zaterdag de 12e opent het festival om klokslag 12 uur bij kasteel Zijpendaal. Maar prinses Arnerijntjer slaapt maar door. Dus kinderen: neem allemaal je wekker mee om haar wakker te maken, maar vergeet je niet op te geven via [email protected] Om half 12 begint de grappige opera Topera en na de opening id er een kaboutertocht naar het Grote Kabouterbos. 

 

Lees ook:Sprookjesfestival 2014 in Arnhem
Lees ook:Sprookjesfestival 2011 Arnhem
Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem – 14 t/m 22 oktober
Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem
Lees ook:Zaterdag 24 oktober begint Sprookjesfestival Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>