Lichtjesavond Broek op Langedijk

Vrijdagavond 126 augustus 2013 is het Noord-Hollandse Broek op Langedijk het decor van de jaarlijkse sprookjestocht van verlichte en versierde boten, tijdens de Langedijker Lichtjesavond, een traditie die ieder jaar veel publiek trekt. Duizenden waxinelichtjes en lampjes veranderen Museum BroekerVeiling in een compleet sprookjespaleis, waar rond 21.30 uur de al even feeëriek verlichte en versierde boten passeren.

 

Het museum is de oudste doorvaar groenteveiling ter wereld. Hier werd in 1887 de afslag bij veiling geïntroduceerd, een systeem dat sindsdien bij alle veilingen wordt gebruikt. Tot 1973 het economische hart van het tuinbouwcentrum in de regio.Vanaf 1800 uur treden er koren op en zijn er drankjes en hapjes.

Lees ook:Lichtjesavond Langedijk Waterrijk
Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Lichtjesavond 2011 Broek op Langedijk
Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Langedijker Lichtjesavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>