Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) begint op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek de zesde editie van het Weekend van de Rollende Keukens (2015: klik hier). Tot en met zondag 12 mei 2013 vormen tientallen mobiele eetgelegenheden vormen samen één groot openluchtrestaurant: ‘van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze BBQ-camper tot rollende keukenprinsessen’. Dit jaar rollen ruim honderd rollende keukens naar het Westergasterrein.

Op het extra lange Hemelvaartweekend posteren zich tot keuken omgebouwde bakbrommers, brandweerBBQ’s, stomende campers, pruttelende aanhangers en gezonde busjes. Naast culinair genoegen zijn er muzikale optredens op twee podia. Het eetfestijn is iedere dag te bezoeken van 13.00 tot 23.00 uur; de toegang is gratis. Antwerpen blijft niet achter en biedt tijdens het lange Hemelvaartsweekend ook een culinair festijn: Antwerpen Proeft. Hier presenteren dertig toprestaurants zich met hun lekkerste gerechten in de vorm van kleine hapjes.

Lees ook:Het Weekend van de Rollende Keukens 2012
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens 2015 Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens op Westergasterrein Amsterdam
Lees ook:Buiten eten met Pinksteren: Rollende Keukens, Lepeltje Lepeltje en Food Truck Festival TREK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>