Bloemencorso Eelde 2011


Zaterdag 3 en zondag 4 september 2011 vindt in het Drentse Eelde voor de 54e keer het Bloemencorso Eelde plaats, met dit jaar als motto ‘Swingtime’ (2013: klik hier). Volgens de website is dit ‘een van de mooiste dahliacorso’s van Europa’. Kenmerkend is de combinatie van creatieve hoogstandjes en een aansprekende figuratie, met muziek van harmonie –en fanfareorkesten uit binnen –en buitenland.

De corsowagens worden niet alleen opgesierd met bloemen: theater, figuranten en muziek spelen een grote rol. Het corso staat zaterdag op het programma. De versierde wagens zijn zaterdagavond en zondag te bezichtigen op het tentoonstellingsterrein, met de Grote Corsomarkt op zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag tot 18.00 uur.

 

Lees ook:Bloemencorso Eelde 2012
Lees ook:Bloemencorso Eelde
Lees ook:Bloemencorso en feestweek Eelde
Lees ook:Bloemencorso Eelde 2017
Lees ook:Bloemencorso Eelde 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>