Winterfestival Leeuwarden 2010

Zaterdag 4 december 2010 tot en met 4 januari 2011 vindt onder de Oldenhove in het centrum van Leeuwarden de derde editie plaats van het Winterfestival, met een ijsbaan, een horecapaviljoen en tal van grote en kleine activiteiten. Zaterdag 12.00 uur gaat de ijsbaan van ruim 900 m2 open; op deze openingsdag is de toegang met eigen schaatsen (zonder punten) gratis, toegang met schaatsverhuur twee euro. Om 16.00 uur verricht de burgemeester de officiële openingshandeling. Naast de ijsbaan is er dertig dagen lang een scala aan evenementen onder de Oldenhove, waaronder schaatsclinics.

 

Zo vindt op zaterdag 18 en zondag 19 december het Winterkorenfestival plaats, op woensdag 22 december ijshockeywedstrijden voor basisschoolkinderen uit groepen 7 en 8 en de dag erop een Kerst knutseldag in het horecapaviljoen. Woensdag 8 en 15 en zaterdag 11 december komen stripfiguren ’s middags de schaatsbaan verlevendigen. Woensdag 29 december vinden wedstrijden ice bowling plaats en vrijdag 31 december het aftelfeest. Voor basisscholen zijn schoolschaats arrangementen van 1,5 uur voor twee euro per leerling.

Lees ook:Donderdag 3 december opent IJsbaan Middelburg
Lees ook:Winterfestival Leeuwarden
Lees ook:Bosch Winterparadijs op De Parade ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Noordwijk Kerstdorp aan Zee
Lees ook:Tot en met 17 januari: Winterland Schiedam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>