Vakantietip – Indoorkermis Apeldoorn

Voorjaarsvakantie betekent in Apeldoorn Indoor Kermis: tot en met zondag 28 februari 2010 is de Americahal zowel binnen als buiten het Mekka voor kermisliefhebbers (2013: klik hier). Volgens organisator Hans de Voer is het de start van het kermisseizoen: ‘Vanuit Apeldoorn vertrekken we meteen naar Amsterdam en dan gaan we verder het land in. De kermis met Koninginnedag viel in Apeldoorn in het water en ook in het najaar was er geen kermis. De kermis telt dertig attracties binnen en zeven buiten, waaronder het mega reuzenrad, de Speed (Booster) en het spookkasteel.

De kermis is te bezoeken iedere dag van 14.00 tot 23.00 uur.; de toegang tot het binnen –en buitenterrein is gratis. ‘Prijzen voor de attracties zijn gelijk gebleven’,  zegt De Voer. Woensdag 24 en donderdag 25 februari zijn de eurodagen; dinsdag zijn de bewoners van Groot Schuilenburg te gast.

Lees ook:Laatste weekend mega kermis Americahal Apeldoorn
Lees ook:Indoor kermis Apeldoorn en Almelo
Lees ook:Indoor kermis Apeldoorn en Almelo
Lees ook:Full Speed in Autotron Rosmalen
Lees ook:Motorbeurs 2011 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>