Indoor kermis Apeldoorn en Almelo

Nog een aardigheidje voor de voorjaarsvakantie 2009: in de Americahal in Apeldoorn staat van zaterdag 14 tot en met zondag 22 februari een indoor kermis, met ook buiten veel attracties (editie 2013: klik hier). De toegang tot de hal en het buitenterrein is gratis. Woensdag 18 en donderdag 19 februari zijn de jaarlijkse 1 Euro Dagen. De kermis is te bezoeken alle dagen van 14.00 tot 23.00 uur.

 

Ook in Almelo staat een indoor kermis: in Prston Palace, met zeven attracties in een Twents decor. Van maandag 16 tot en met vrijdag 27 februari dagelijks van 14.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 23.00 uur. De toegang tot deze kermis is niet gratis, maar kost € 16,50: inclusief versnaperingen. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar betalen de helft. De website meldt nergens of de attracties vervolgens nog wat kosten.

Lees ook:Indoor kermis Apeldoorn en Almelo
Lees ook:Vakantietip – Indoorkermis Apeldoorn
Lees ook:Laatste weekend mega kermis Americahal Apeldoorn
Lees ook:Park Hilaria 2011 in Eindhoven
Lees ook:De Tilburgse Kermis 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>