Lichtjesavond Broek op Langedijk

Op de Langedijker Lichtjesavond is het Noord-Hollandse Broek op Langedijk gehuld in een zee van licht van duizenden lampjes en waxinelichtjes. Museum Broeker Veiling en de Stichting Langedijk Waterrijk organiseren deze avond voor de tweede keer op vrijdag 22 augustus 2008 van 19.00 tot 24.00 uur (2012: klik hier). De Broeker Veiling en omgeving zijn sprookjesachtig verlicht en er vaart een verlichte en versierde vloot door het dorp met passagiers in vol ornaat. Er zijn er activiteiten bij het museum, optredens en lekker eten.

 

 

 

De rode avondschemering van dit moment boven Nederland kan voor extra romantiek zorgen. Wie wil meevaren, kan zich nog opgeven tot en met 21 augustus: bel 0226-316048. Ook mensen die de vloot willen opluisteren met muziek, kunnen zich nog aanmelden. Een vakjury kiest de meest originele en mooist versierde boot. Er zijn een paar voorwaarden: meevaren mag alleen met een akkerschuit of boot. De doorvaarhoogte tijdens de route is 1.30m, de breedte maximaal 2,10m en de diepgang 0,90m.

 
 

 

Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Langedijker Lichtjesavond
Lees ook:Lichtjesavond Langedijk Waterrijk
Lees ook:Lichtjesavond 2011 Broek op Langedijk
Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lichtjesavond Broek op Langedijk

  1. Pingback: Hoornse kermis met vuurwerk en Lappendag | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>