Emmen Modestad van het Noorden met ‘Mode & Beauty Event’

Zaterdag 29 en zondag 30 maart 2008 is Emmen Modestad van Noord-Nederland: tijdens het ‘Mode & Beauty Event’ staat de Vlinderstad het hele weekend in het teken van mode, schoenen, sieraden en haarmode. Op zaterdag vindt van 13.00 tot 16.00 uur op het Mondriaanplein een Kids Show plaats, ’s avonds in de grote Kerk een Mode Avond. Op koopzondag 30 maart is de finale van Model Vlinderstad Emmen. Leerlingen van het Drenthe College zijn medeorganisatoren van het ‘Mode & Beauty Event’.

 

 

Tijdens de Kids Show tonen diverse kinderkleding –en schoenenwinkels hun nieuwste voorjaarsmode. De modellen lopen een ‘walking catwalk’ door de passages. In de Grote Kerk is ’s avonds vanaf 20.00 uur de voorjaarsmode voor volwassenen aan de beurt. Een presentatie van de deelnemers is te volgen op grote plasmaschermen. Kaartjes zijn te koop bij deelnemende mode –en schoenenzaken, Weggemans Bruidskleding en Maarten Oogmode. Na afloop is er een ‘after-party’. De finalisten die zondag opgaan voor een spannende eindstrijd, zijn bekend. De modellen worden aangekleed door verschillende modezaken uit Emmen; de kapsels verzorgt ‘Hairstation’. Het podium staat op het Mondriaanplein. De winnaars ontvangen een kledingcheque en de Emmer fotograaf Theo Berends maakt een Art-Print. Zie ook ‘Dierentuinen in Nederland‘: Noorder Dierentuin.

Lees ook:Amsterdam Fashion Week – juli 2015
Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event Den Bosch
Lees ook:FashionWeek Amsterdam opent 7 juli met Lichting 2016
Lees ook:Fashion Event Kalverstraat
Lees ook:Langste catwalk in P.C. Hooftstraat Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>