Mannenrace op hoge hakken

Donderdag zijn de dames aan de beurt, maar de mannen konden niet achterblijven: vandaag vindt er in Amsterdam een hardloopwedstrijd voor mannen plaats. Máár: ze moeten op hoge hakken de Zeedijk af zien te rennen, zonder hun enkels te breken. Elf teams schreven zich in; de opbrengst gaat naar een goed doel.

De damesvariatie vindt aanstaande donderdag plaats in de PC Hooftstraat, de luxe winkelstraat in Amsterdam waar alle grote internationale modemerken hun eigen boetiek hebben. In augustus vinden op de Zeedijk traditiegetrouw jaarlijks de Hartjesdagen plaats: heren verkleden zich als dames en andersom. Het is een straatfeest van twee dagen met een zangtalentenfestival, opera en op zondag de traditionele Hartjesparade.

Lees ook:Stiletto Run voor vrouwen
Lees ook:Hartjesdagen op de Amsterdamse Zeedijk
Lees ook:Hartjesdagen op Zeedijk Amsterdam
Lees ook:Hartjesdagen 2011 op Zeedijk Amsterdam
Lees ook:Langste catwalk ooit in PC Hooftstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>