Petitie voor vrije dagen met carnaval loopt storm

Gisteravond startte een bierbrouwer een petitie om vrije dagen met carnaval voor elkaar te krijgen. Oud-PSV-voetballer Björn van der Doelen wordt als boegbeeld gebruikt. In vijftien uur tijd waren er al meer dan 10.000 handtekeningen binnen. Maandag en dinsdag zouden vrije dagen moeten worden, vindt de brouwerij, omdat carnaval kan worden gezien als gemeengoed. 

Als er 40.000 handtekeningen binnen zijn, wil Van der Doelen naar Den Haag om de vrije dagen te regelen. Iedereen met meer dan 40.000 steunbetuigingen op zak kan bij de Tweede Kamer een onderwerp op de agenda zetten. Ondertekenen: klik hier.

Lees ook:Paalzitten Zandvoort voor vrije horizon
Lees ook:Wibi Soerjadi op film en live in Pathé Tuschinski, Buitenhof en Eindhoven
Lees ook:Elfde van de elfde is aftrap naar carnaval
Lees ook:Limburgers drinken het meest tijdens carnaval
Lees ook:Begin carnavalsseizoen – elfde van de elfde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>