Suikerbietenfeest in Sallandse dorp Lemerlerveld

Woensdag 3 tot en me zondag 7 augustus staat het Overijsselse dorp Lemelerveld (ten zuiden van Ommen) in het teken van de 30e editie van het Suikerbietenfeest, met onder meer kermis, circus, een braderie en rommelmarkt, een kunstmarkt, kindervertier, sport en muzikale optredens (programma: zie website).

Zie ook: Kamper Ui(t)dagen en Dicky Woodstock Steenwijkerwold

Jarenlang was de dahliacorso vast onderdeel van de feestweek in het Sallandse dorp bij de Lemelerberg, maar een aantal jaar geleden werd het corso vanwege te weinig animo afgeblazen. Helemaal verdwenen zijn de bloemen niet: zaal Reimink is vijf dagen lang het domein van een grote lelieshow: Lemelerveld B(l)oeit. Daarnaast is het vijf dagen feest met uiteenlopende activiteiten die vooral te maken hebben met de suikerbiet.

Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld 2012
Lees ook:Suikerbietenfeest 2011 Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld zonder dahliacorso
Lees ook:Laatste dahliacorso Lemelerveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>