Bloemendagen Limmen 2016 – springlevend!

Zaterdag 30 april tot en met donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) vindt de 64e editie plaats van de Bloemendagen Limmen. Het Noord-Hollandse dorp in de gemeente Castricum wordt een week lang omgetoverd in een zee van lentebloemen. Was er twee jaar geleden nog sprake van dat het evenement na 62 jaar zou verdwijnen, de Bloemendagen bleven, dit jaar onder het motto ‘springlevend!’

Zie ookBloemendagen Anna Paulowna

Vanaf zaterdag 10.00 uur zijn de bloemmozaïeken, werkstukken, straatversiering en bloemsierkunst te bewonderen. Om 17.00 uur is de officiële opening, met de prijsuitreiking voor de fraaiste kunstwerken. Zondag staat de oldtimerfair in het park aan de Vuurbaak en rijden tractoren en oldtimers door het dorp. Het park biedt zondag ook plaats aan onder meer rollende keukens, oude ambachten en kindervertier. ‘s Middags zijn er rondritten door het dorp met tractoren, oldtimers, nostalgische bromfietsen en historische legervoertuigen.

Lees ook:Bloemendagen Limmen 2015 – groter dan ooit
Lees ook:Bloemendagen Limmen – dit jaar voor het laatst
Lees ook:Bloemendagen Limmen 2017
Lees ook:Bloemendagen Limmen
Lees ook:Bloemendagen Limmen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>