Vuurwerk tijdens Koningsdag 2017

Koningsdag, donderdag 27 april, wordt waarschijnlijk de koudste koninklijke feestdag sinds 1979: een dikke jas is geen overbodige luxe. Veel feestvierders zullen er zich niet door laten weerhouden en zoeken vertier buitenshuis, en traditiegetrouw spettert ‘s avonds op veel plaatsen in het land vuurwerk de lucht in, als afsluiting van de feestdag. Het wordt afgestoken tussen 21.00 en 23.00 uur (een aantal op Koningsnacht 26 april).

Klik hier voor de lijst met vuurwerken van vorig jaar in grotere gemeenten in het land. In grote lijnen zal het niet veel verschillen met dit jaar; raadpleeg voor de zekerheid regionale media en websites van de gemeente.

Lees ook:Vuurwerk op Koningsdag 2016
Lees ook:Vuurwerk op Koningsdag
Lees ook:Vuurwerk op Koningsdag 2015
Lees ook:Koningsavond en Koningsnacht 2017 – gratis feesten en vrijmarkten
Lees ook:Vuurwerk Koninginnedag 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vuurwerk tijdens Koningsdag 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>