NLdoet 2017 – de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 13e keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligers in Nederland op op de Canarische Eilanden in de schijnwerpers en stimuleert iedereen om mee te komen helpen. Iedereen kan een klus op de website aanmelden. Vorig jaar waren 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen.

Ook leden van de Koninklijke Familie helpen ieder jaar ergens in het land mee. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen als beschermpaar van het Oranje Fonds ook altijd in actie. Het blijft altijd tot het laatste moment een verrassing waar en bij welke klus verschillende leden van de Koninklijke familie de handen uit de mouwen stropen.

Lees ook:NL doet 2014
Lees ook:Handen uit de mouwen tijdens NLdoet 2015
Lees ook:NLdoet 2016: recordaantal klussen aangemeld
Lees ook:NLdoet – vrijwillig meehelpen bij klussen in het hele land
Lees ook:NL DOET 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>