Bouwbeurs 2009 in Utrechtse Jaarbeurs

De Jaarbeurs in Utrecht biedt van maandag 9 tot en met zaterdag 14 februari 2009 plaats aan de Internationale Bouwbeurs 2009 (editie 2011: klik hier). Deze tweejaarlijkse vakbeurs is dé ontmoetingsplek voor de bouw, van architect tot klusjesman. Het Thema dit jaar, ‘Bouwen in Balans’, speelt in op de trend en behoefte om een goede balans te vinden tussen een gezonde leefomgeving en duurzame ontwikkeling. Op de beursvloer zijn tal van activiteiten. Een slordige 800 exposanten tonen alle noviteiten op het gebied van de bouw. Er zijn themapaviljoens (aluminium, metaal, VSB en hout), het Kennisplein ‘Energie in balans’ en het Paviljoen Bouw & Veiligheid. Op het Bouwgala op woensdag wordt voor de 10e keer de Nederlandse Bouwprijs uitgereikt: uit 89 innovatieve inzendingen koos een jury veertien gegadigden.

 

Er zijn seminars, symposia, informatiebijeenkomsten en presentaties. De buitenexpositie Buiten Bouwen is terug aan de oostzijde van de Jaarbeurs. Daar vinden ook weer de steigerbouw wedstrijden plaats. Er komt een seminar ‘Veilig bouwen op hoogte’ en op donderdagochtend een minicongres ‘Naar brandveilige gebouwen’. Speciaal voor architecten zijn er van 10 tot en met 12 februari de (online gratis aan te melden) architectendagen: dinsdag staat in het teken van licht en architectuur, woensdag van ‘genereuze gebouwen’ en donderdag van innovatief materiaalgebruik. De deuren staan open van 9.30 tot 17.30 uur, zaterdag tot 16.00 uur. De toegang gratis bij uitnodiging, anders kost het € 35,= (online € 25,=). Gelijktijdig met de Bouwbeurs vindt Bouw & ICT plaats: het platform voor ICT toepassingen en diensten in de bouw. Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 februari.

Lees ook:Internationale Bouwbeurs 2011 Utrecht
Lees ook:Bouw & ICT in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Bouwbeurs Zuid-Nederland
Lees ook:Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Industrie-ICT en ICT-Logistiek in Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>