De traan van Máxima

Het is vandaag zes jaar geleden: op 2 februari 2002 trouwden prins Willem Alexander en Máxima in Amsterdam (2012: klik hier). Wat hádden we de zenuwen: kans op een aanslag, zo vlak na 11 september? Relletjes? Slecht weer? Sluipschutters lagen op de daken en het vliegverkeer boven de stad lag stil. Wat wèrd het mooi: een stralende zon, trotse ouders, een verliefde prins en een stralende bruid. En … het is al eens het tv-moment aller tijden genoemd: dé traan! Van Máxima. Bij het lied ‘Adios Nonino’ van de Argentijnse componist Piazzola, gespeeld door Carel Kraayenhof op de bandoneon.

Lees ook:Koning Willem-Alexander en koningin Máxima 15 jaar getrouwd
Lees ook:Willem-Alexander en Máxima 10 jaar getrouwd
Lees ook:Festival het Accordeon Deventer
Lees ook:Tangomania in Den Bosch
Lees ook:Máxima viert verjaardag in Concertgebouw

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De traan van Máxima

  1. Pingback: Festival het Accordeon Deventer | Eropuit

  2. Pingback: Trouwplannen: voorpret op de Love & Marriage beurs | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>