British Cars & Lifestyle in Autotron

In het Autotron in Rosmalen vindt op zaterdag 8 en zondag 9 maart 2008 voor de 17e keer de beurs ‘British Cars & Lifestyle’ plaats. Op deze beurs kunnen liefhebbers van Engelse auto’s en de Britse levensstijl hun hart ophalen: naar eigen zeggen ‘niet alleen het grootste, maar ook het meest gezellige ‘British Best’ evenement. Typerend voor Britse auto’s is het glimmende chroom, het notenhouten dashboard en de leren bekleding. Veel auto’s (Jaguar, Aston Martin, Mini, Austin Healey, Betley en Rols-Royce) staan te koop op de beurs.

 

Restauratie -en reparatie bedrijven en handelaren in onderdelen zijn ook aanwezig, net als verschillende merkenclubs. Een aantal clubs, zoals Rolls-Royce en Jaguar, komt met onbetaalbare pronkstukken. Naast auto’s bieden ruim 200 standhouders in vier thema’s (huis & tuin, kleding, eten & drinken en reizen) alle typisch Britse merken op de beurs aan: Burberry, Wedgwood, Dubarry, Burlington, Guiness en Ballantines. Een breed scala van producten wordt te koop aangeboden, van meubels en spullen voor in huis en tuin tot tafelzilver en serviezen, van kleding tot golfclubs, en niet te vergeten de Engelse marmelade, de Schotse whisky en andere delicatessen. De beurs is op beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur.

 

 

Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen
Lees ook:British Cars and Lifestyle in Autotron
Lees ook:British CARS & Lifestyle bij Autotron: Engelse auto’s, Ierse pub en Schotse ruiten
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:55 Plus Expo in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>