Contact

Eropuit.blog.nl is een blog over de wereld van de evenementen, beurzen, feesten, sportgebeurtenissen en herinneringen in Nederland. De redactie is in handen van Erik Feenstra. Eropuit werd 1 februari 2008 gelanceerd. Het je tips, nieuws of iets spannends te melden? Mail dan naar [email protected] 

 

Over de redacteur:

Erik Feenstra behaalde in december 2003 het einddiploma Journalistiek bij de LOI. Sindsdien is hij freelance journalist voor meerdere opdrachtgevers. Erik was oorspronkelijk danser; hij studeerde in 1979 af aan de Scapino Dans Academie in Amsterdam, danste jaren in grote musicaltheaters in Wenen en Berlijn, kwam eind tachtiger jaren terug naar Nederland en geeft sindsdien danslessen: klassiek ballet en jazzdans.

 

Over Blog Online:

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en het aantal breidt nog steeds uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers. 

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist en heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931.

 

Lees ook:Contact
Lees ook:Nieuw themablog erbij: Barcelona
Lees ook:Een goed 2018!
Lees ook:Nieuwe blog over circussen
Lees ook:Meest gelezen in maart 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>