Honderden bewoners torenflat Tilburg winnen fiets, maar kunnen hem niet kwijt

Bewoners van de woontoren van het Westpointcomplex in Tilburg, een torenflat met 47 verdiepingen en 154 appartementen, vielen in de prijzen als ze deelamen aan de Postcode Loterij: ze wonnen allemaal een gekleurde fiets, sommigen spelen mee met twee loten en wonnen er twee. 

De bewoners discussieerden al maanden over de vraag waar bewoners kun fietsen zouden kunnen stallen: in de fietsenstalling of in de parkeergarage. In November zou de Vereniging van Eigenaren (VvE) een besluit nemen tijdens haar jaarvergadering. De extra fietsen van de Postcode Loterij brengen de oplossing nu zeker niet dichterbij. De fietsen zijn ngo niet geleverd, maar de VvE roept op haar website op fietsen te doneren.

Lees ook:Superprijzen loterijen rond jaarwisseling
Lees ook:Rookcafé smeekt om donaties
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Mijnbouw boosdoener verzakking winkelcentrum Heerlen
Lees ook:Stakende leraren ‘hebben al tweede datum klaar liggen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>