Jongetje (3) bekneld onder kermisattractie Tilburg

Op de Tilburgse kermis is een driejarig jongetje zwaargewond geraakt nadat hij bekneld raakte onder een karretje van kermisattractie ‘Die Fantastische Reise’. Het kind zou uit de attractie zijn gevallen en daarna tussen het wagentje en de rand knel zijn komen te zitten. De politie heeft er nog geen verklaring voor en heeft de exploitant van de attractie voor verhoor meegenomen.

Het jongetje zat bijna een kwartier klem. In die tijd werd het gebied rond de attractie afgezet. Uiteindelijk kon het kind met veel pijn en moeite uit zijn benarde positie worden bevrijd. Het is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:Chaos snelwegen rond Utrecht
Lees ook:Efteling ontruimt attractie Baron 1898
Lees ook:Nieuwe attractie in Madurodam: Hof van Nederland
Lees ook:Aviodrome in Lelystad is gered
Lees ook:Afsluitdijk richting Noord-Holland dicht na reeks ongelukken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>