Land van Maas en Waal: voor de tweede keer honderden fruitbomen doorgezaagd

Voor de tweede keer dit jaar zijn honderden fruitbomen doorgezaagd in het Land van Maas en Waal: twee maanden geleden 320 appelbomen in Beneden-Leeuwen, dit weekend 230 fruitbomen bij een ander bedrijf in Horssen. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee acties.

De politie zoekt mensen die meer over de reden kunnen vertellen en roept getuigen op om zich te melden. ‘Men moet hier een tijdje mee bezig zijn geweest’, aldus de politie West Maas en Waal op Facebook.

Lees ook:Schapen vermoord in Dwingeloo
Lees ook:Zeker 75 Duitsers opgepakt na massale knokpartij in Renesse
Lees ook:Grote inbraak museum Giethoorn
Lees ook:Kerstboomverbranding: milieuschadelijk of niet?
Lees ook:Opening nieuwe geul van de Waal bij Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>