Dodelijke zaterdagavond: drie doden bij steekpartijen

Steekpartijen hebben zaterdagavond op drie verschillende plaatsen aan drie mensen het leven gekost. In het centrum van Zaandam werd een 16-jarige jongen uit Assendelft rond 23.00 uur op straat doodgestoken. Over de toedracht is nog niets bekend en er is nog niemand opgepakt. Het onderzoek is in volle gang.

In Nijmegen kwam een 52-jarige man om het leven na een steekpartij bij een ruzie in een café, rond 02.15 uur in de Betouwstraat. Daarbij raakte ook een andere man gewond. Waar de ruzie over ging, is niet bekend. De politie kon de dader enkele uren na de steekpartij oppakken. In Oss werd een man in een woning aan de Molenweg doodgestoken. De dader is voortvluchtig en over het motief is nog niets bekend.

Lees ook:Beste café ter wereld gesloten na steekpartij
Lees ook:Steekpartij verpest Koningsnacht Nijmegen
Lees ook:F-16 beschiet per ongeluk controletoren Vlieland
Lees ook:Schietpartij verpest Rio aan de Rijn in Arnhem
Lees ook:Auto botst op praalwagen tijdens carnavalsoptocht Ter Apel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>