Dag van de Slaap 2014

Vrijdag 14 maart is het de internationale Dag van de Slaap (2015: klik hier). In 2008 werd World Sleep Day in het leven geroepen. Sindsdien staat vrijdag vóór de lente begint slaap en alles wat daarmee te maken heeft in de picture, zoals gezondheid en alertheid.

Thema dit jaar is ‘Sleep Well, Grow Healthy’ en doelt erop dat een goed slaapritme gezond is voor mensen van alle leeftijden. Een volwassene heeft gemiddeld 8 uur slaap per etmaal nodig om gezond te blijven.

Lees ook:Vrijdag 13 maart: Dag van de Slaap
Lees ook:Vrijdag 17 maart: Internationale Dag van de Slaap
Lees ook:Slaap & Zo in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Eropuit went u een goed en gezond 2015!
Lees ook:Gezond weer op: in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>