Katholieke Jongerendag Den Bosch

Zondag 4 november 2012 is de Maaspoort in Den Bosch het domein van de 35e editie van de Katholieke Jongerendag (KJD). Thema dit jaar is ‘Hoop’. De KJD is zo’n actieve ontmoetingsplek van die hoop. Zo’n tweeduizend jongeren komen voor een bomvol programma met een mix van ontspanning, ontmoeting en geloofsverdieping.  Na de grote opening kunnen de jongeren deelnemen aan uiteenlopende keuzeprogramma’s. Daarnaast treden er twee bands op en is er een informatiemarkt met zo’n 80 organisaties. De afsluiting is zoals altijd de eucharistieviering, waarin verschillende bisschoppen aanwezig zullen zijn.

De Katholieke Jongerendag is een jaarlijkse ontmoetingsdag in november voor tieners en jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 30 jaar. Elk jaar komen er zo’n tweeduizend jongeren uit heel Nederland op af om elkaar te ontmoeten en zich te verdiepen. De dag duurt van 9.30 tot 17.30 uur.

Lees ook:EO Jongerendag 2014
Lees ook:Europese jongerenmeeting Taizé in Ahoy
Lees ook:EO Jongerendag viert 35e editie
Lees ook:EO Jongerendag 2012
Lees ook:Dé Noordelijke Motorbeurs in Martiniplaza Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>