Herinnering Verlicht: avondherdenking op de Nieuwe Ooster Amsterdam

Begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam is woensdag 31 oktober van 18.00 tot 21.00 uur geopend: tijdens de jaarlijkse avondherdenking Herinnering Verlicht (2013: klik hier). Aan de vooravond van Allerheiligen en Allerzielen kunnen nabestaanden de rustplek van hun overleden dierbaren bezoeken. Daarnaast bieden lichtjes, poëzie, verhalen, video-installaties, beeldende kunst en muziek ruimte om gezamenlijk te herdenken.

Bezoekers wordt geadviseerd een zaklamp mee te nemen en om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Gemobiliseerd verkeer wordt geweerd. Voor wie slecht ter been is: kom niet alleen, want het golfkarretje is deze avond niet te gebruiken. De Nieuwe Ooster in Amsterdam-Oost verzorgt begrafenissen en crematies namens de gemeente Amsterdam voor iedereen, ongeacht sociale, religieuze of culturele achtergrond. De hoofdingang bevindt zich aan de Kruislaan.

Lees ook:Herinnering verlicht op De Nieuwe Ooster Amsterdam
Lees ook:Herinnering Verlicht op begraafplaats De Nieuwe Ooster Amsterdam
Lees ook:Herinnering Verlicht op Nieuwe Ooster Begraafplaats in Amsterdam
Lees ook:Rotterdam: helft Maastunnel gaat voor twee jaar dicht
Lees ook:Ook spitsstaking bij OV in Amsterdam en Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>