Twee doden bij oldtimerrally Olst

Bij een ongeluk op een onbewaakte spoorwegovergang in Olst (ten noorden van Deventer) zijn vanochtend twee mensen verongelukt. Ze deden mee aan een oldtimer rally. De wedstrijd is meteen afgelast; de deelnemers worden opgevangen in Tivoli in Raalte. Door een nog onbekende oorzaak kwam de auto in botsing met een trein op de spoorwegovergang Oude Allee.

 

Hulpdiensten worden bijgestaan door een Brandweer Opvang Team, dat bij schokkende calamiteiten hulpdiensten bijstaat. Het treinverkeer tussen Zwolle en Deventer is stilgelegd: vermoedelijk tot laat in de middag.

Lees ook:Harlingen: zeker twee doden door botsing trein met auro
Lees ook:Trein ontspoord na aanrijding in Teuge – treinverkeer gestremd
Lees ook:Amsterdam-Noord: zeer grote brand in bedrijfspand
Lees ook:Treinverkeer Zwolle-Amersfoort lamgelegd
Lees ook:Berging ontspoorde trein Dalfsen sneller dan gepland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>