Opnieuw auto’s beschoten bij Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn opnieuw auto’s op de snelweg beschoten: drie auto’s en een bus. Een van de bestuurders heeft aangifte gedaan. Er is niemand gewond geraakt. Het eerste incident was op de A13 in de buurt van Rotterdam Airport. In de auto lag een baby: die onder het glas werd bedolven.

 

Op die snelweg werden vorige week zeker elf auto’s en een stadsbus beschoten die in de richting van Rotterdam naar Den Haag reden. Na de melding is de politie uitgerukt. Daarna deden zich ook schietincidenten voor op de A4, de A29 en de A20. Dat meldde het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD). De politie heeft nog geen idee wie erachter steken. In december stelde de KLPD na onderzoek dat een schutter onwaarschijnlijk is.

Lees ook:Elf auto’s en stadsbus beschoten op de A13
Lees ook:Vaak op vakantie in auto met slechte banden
Lees ook:Pas op voor nepgoud verkopers langs snelweg
Lees ook:Auto botst op praalwagen tijdens carnavalsoptocht Ter Apel
Lees ook:Drie doden in Laren – politie denkt aan familiedrama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>