Schiphol beste luchthaven van Europa

Amsterdam Airport Schiphol is voor de 21e keer verkozen tot de beste luchthaven van Europa. Dat vinden Britse zakenreizigers. De ook genomineerde luchthavens Londen, München en Zürich volgden op verre afstand. Vooral het overstappen op Schiphol gaat makkelijk en voor zakenreizigers zijn er veel faciliteiten. Zo werd in augustus de Holland Boulevard geopend, waar passagiers ‘aangenaam kunnen verblijven , nieuwe energie opdoen en genieten van Nederlandse kunst, cultuur en literatuur.’

 

Dat zei Coen Reinders, lid van het Management Team van Schiphol. ‘Ze kunnen naar muziek luisteren of een boek lezen in de Airport Library, de eerste bibliotheek ter wereld op een luchthaven.’  De KLM haalt veel passagiers van kleine Britse regionale vliegvelden en laat ze overstappen op Schiphol. Ook British Airways en verschillende prijsvechters vliegen dagelijks op Schiphol. Dagelijks worden vanaf 18 bestemmingen in Groot-Brittannië meer dan honderd vluchten uitgevoerd. Na thuismarkt Nederland is Groot-Brittannië de belangrijkste markt voor Schiphol. In het eerste halfjaar van 2010 reisden meer dan 3,1 miljoen passagiers uit het land naar onze luchthaven.

Lees ook:Schiphol steeds minder in trek
Lees ook:British Cars and Lifestyle in Autotron
Lees ook:Vliegtuigbom legt deel Schiphol plat
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen
Lees ook:Lelystad Airport mag uitbreiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>