Jackpot Staatsloterij moet op 10 juni vallen

De Jackpot van de Staatsloterij is tijdens de trekking in mei niet gevallen en is hierdoor doorgegroeid naar de recordhoogte van 27,5 miljoen euro belastingvrij. Op de maandelijkse trekking op 10 juni moet de Jackpot vallen, op een heel lot of 1/5 lot (editie 10 maart 2011: klik hier). Dat heeft het Ministerie van Justitie bepaalt: wanneer de Jackpot de recordhoogte bereikt, of zes trekkingen op rij niet is gevallen, moet die tijdens de eerstvolgende trekking vallen. Op 10 juni wordt net zolang een lotnummer getrokken (inclusief serieletters) tot er één uitrolt dat hoort bij een verkocht lot.

 

Een 1/5 lot heeft ook unieke lotnummers: er worden dus geen vijf 1/5 loten met hetzelfde lotnummer verkocht. Als de Jackpot op 1/5 lot valt, schuift het resterende bedrag door naar de volgende trekking. Voordeel van die deelloten: als iedere maand de Jackpot op 1/5 lot valt, komt er iedere maand een miljonair bij: 5,5 miljoen euro, ook met dat bedrag kan je behoorlijk eropuit trekken. Bij een superprijs is dat ‘slechts’ eenmaal per vijf maanden. De Staatsloterij is hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en het Nederlands Elftal, in ieder geval tot en met het WK volgend jaar in Zuid-Afrika. Deze trekking staat dan ook geheel in het teken van Oranje. Tijdens deze trekking maakt men naast de Jackpot kans op 11 hoofdprijzen van een half miljoen.

Lees ook:Staatsloterij Jackpot én WK-finale winnen – het kan dit weekend
Lees ook:Jackpot Staatsloterij moet op 10 maart vallen
Lees ook:Nieuwe kans op Jackpot Staatsloterij op 10 september
Lees ook:Jackpot Staatsloterij moet op 10 mei vallen
Lees ook:Jackpot Staatsloterij moet 10 juli vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>