Honderden fans nemen afscheid van Shaffy

Bij Koninklijk theater Carré staan honderden fans in de rij voor de deur om afscheid te komen nemen van Ramses Shaffy. Om vier uur zijn de deuren voor het publiek opengegaan. De kist met daarin de overleden zanger en acteur werd aan het begin van de middag Carré binnengedragen. Hij ligt in een gesloten kost opgebaard en de fans worden langs de kist geleid. De mensen kunnen hem tot zeven uur de laatste eer bewijzen. Er zijn geen sprekers. Morgen wordt Ramses Shaffy in besloten kring begraven. Vorige week overleed hij op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Lees ook:Kunstwerk Shaffy in metrostation Vijzelgracht
Lees ook:Herdenking Ramses Shaffy in Carré
Lees ook:Amsterdam: Ramses Shaffy krijgt eigen rondvaart
Lees ook:Shaffy Weekend in Amsterdam
Lees ook:Jarige Herman van Veen geëerd met oeuvreprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>