Film Dries Roelvink gestolen

Eindelijk zou zijn film ‘I love Dries’ worden gedraaid: is de filmrol gestolen. Zanger Dries Roelvink had uiteindelijk zijn film weten te slijten aan de Van der Valk hotels: alleen daar zou de film  te zien zijn en na iedere vertoning zou de zanger een miniconcert geven. Maandag verdween de rol spoorloos tijdens het feestgedruis na een optreden in het Van der Valk hotel in Eindhoven, vlak voor de tweede voorstelling van de film zou beginnen. Die kon dus niet doorgaan, net zo min als een tweede optreden van de zanger.
Zie ook ‘Stelen film Roelvink was een geintje‘.

Het publiek kon kennelijk geen begrip opbrengen voor de overmacht en protesteerde boos: ze krijgen hun geld terug of kunnen een gratis dvd bestellen. De producent van de film vreest dat de film nu illegaal op internet verschijnt en gaat daarom de dvd van de film eerder uitbrengen dan oorspronkelijk was gepland. In ‘I love Dries’ wordt de zanger ontvoerd door twee fans: een echtpaar wil hem dwingen zijn sperma af te staan, zodat de vrouw zijn kind kan baren. De politie van Eindhoven kon nog niet bevestigen of er inderdaad aangifte is gedaan. Van der Valk wil niet reageren.

Lees ook:Stelen film Roelvink was een geintje
Lees ook:Pier Scheveningen gaat in de verkoop
Lees ook:André Hazes junior Nachtburgemeester van Nederland 2017
Lees ook:Westland Reünie – Naaldwijk Feestweek
Lees ook:Michael Bublé in Gelredome Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>