Gothic beurs ‘Nox Obscura’ Amersfoort

De Rijtuigenloods in Amersfoort in zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2008 het domein van Gothic & Steampunk: tijdens de Gothic Fantasy Beurs, die is omgedoopt tot ‘Nox Obscura’. De jaarlijkse beurs staat voor het eerst in  Amersfoort; de Rijtuigenloods is een industrieel monument, niet ver van het station vandaan. Er is een doorlopend muziekprogramma (onder andere Omnia en Qntal) en een Gothic markt en er zijn kunstprojecten, workshops, freaky acts en shows.

Podium de Kelder organiseert een Afterparty. Gothic is de wereldwijde subcultuur met verschillende muziek –en kledingstijlen. Aanhangers lopen vaak rond met piercings en zwart opgemaakte ogen. Ze hebben een fascinatie voor horror, duisternis en het bovennatuurlijke. Steampunk verwijst naar een tijd dat stoomkracht nog de primaire krachtbron was in de 19e eeuw, met futuristische uitvindingen en machines, zoals in de verhalen van Jules Verne. De beurs is zaterdag open van 10.00 tot 22.00 uur en zondag tot 18.00 uur. Zaterdag sluit de markt om 18.00 uur, maar de muziek op het podium gaat door tot 22.00 uur. Tickets kosten zaterdag € 13,50, zondag € 11,=, kinderen van 4 tot en met 212 jaar € 5,=. Kinderen onder de 4 mogen gratis mee. Een passe-partout voor beide dagen kost € 22,=; tickets voor de Afterparty kosten € 4,=.
Zie ook ‘Rijswijk in de ban van Gothic‘.

 

 

Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Phantasium in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gothic beurs ‘Nox Obscura’ Amersfoort

  1. Pingback: Summer Darkness Festival in Utrecht | Eropuit

  2. Pingback: Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy | Eropuit

  3. Pingback: Mysticfair Land van Ooit | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>