Poll: rookverbod

1/ effectiever: dat voelt de werkgever in eigen portemonnee: 82,8% (620 stemmers)
2/ helpt niet zolang werkgevers en bonden niet willen praten: 9,9% (74 stemmers)
3/ is net zo verwerpelijk: 3,7% (28 stemmers)
4/ een zwaktebod, staken is beter: 3,6% (27 stemmers)

Totaal aantal stemmers: 749  

Morgen gaat het rookverbod in de horeca in. Wat vindt u daarvan? Terecht, onzin, maakt het u niet uit? Daar gaat de nieuwe poll in de rechterkolom over. De poll over de busstakingen gaf een duidelijk beeld. De stakingen brachten veel ophef: dat blijkt wel uit de reacties, die nog steeds binnenkomen, vooral op het bericht van 18 mei: ‘Staking bussen dupeert miljoen reizigers’. De vraag was: niet staken, maar gratis met de bus? Er stemden 749 mensen: meer dan 82% vindt dat effectiever, bijna 10% denkt dat het niet helpt en de rest vindt gratis rijden net zo verwerpelijk, of juist een zwaktebod. Klik door voor het staatje met de exacte cijfers.

Lees ook:Ov-stakingen grote steden mogen doorgaan
Lees ook:Nieuwe poll: Wat doe jij rond Pasen?
Lees ook:Bussen Connexxion staken dinsdagochtend 5 april in Almere
Lees ook:Rechter verbiedt busstaking in de spits
Lees ook:Nieuwe busstakingen werken averechts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>