Nieuw themablog erbij: Barcelona

Liefhebbers van Barcelona kunnen terecht op een nieuw themablog: www.barcelona.blog.nl: een nieuwsblog én online magazine met ins & outs over de Catalaanse hoofdstad. Twee kenners van de stad verzorgen de blog: Annebeth Vis en Ferenz Jacobs. Ze wonen er en zijn freelance journalisten; Annebeth houdt ook Spanje.blog bij.

Bacelona.blog maakt deel uit van het netwerk van www.blog.nl, waarvan dit eropuit.blog ook deel uitmaakt. Intussen telt het professionele netwerk van themablogs ongeveer 80 titels; voor de lijst: scroll naar beneden.

Lees ook:Contact
Lees ook:Nieuwe blog over circussen
Lees ook:Bericht van het Jaar: Supermaan – voorbode van extreem weer?
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar
Lees ook:Een fijne kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>