Paaspol: Wat deden we met Pasen?

 

Bijna eenderde van de stemmers gebruikte de paasdagen (2008) om bij te slapen (30,5%). Ruim een vijfde zat aan de paasbrunch (22%). Nog geen één op de tien stemmers ging de natuur in: niet verwonderlijk met dat slechte weer (9,1%). De Mattheüs Passion trok 7,3%, gevolg door eieren verven en belastingformulier invullen (beiden 6,7%) en grote schoonmaak en naar een pretpark gaan (beiden 6,1%). Met het slechte weer maakte amper iemand de tuin lenteklaar (3%). Opvallend laatste: de meubelboulevard (2,4%). Die is traditiegetrouw reden voor kilometerslange files op tweede paasdag. Misschien dat de stemmers dát nou juist niet wilden en lekker thuis zaten te bloggen?


 

 

1/ Niks: uitslapen 30,5% 

2/ Paasbrunch met familie/vrienden 22% 

3/ Dagje de natuur in 9,1% 

4/ Naar de Mattheüs Passion 7,3% 

5/ Belastingformulier invullen 6,7% 

5/ Grote schoonmaak in huis houden 6,7% 

6/ Eieren verven 6,1% 

6/ Naar een evenement/pretpark 6,1% 

7/ Tuin lenteklaar maken 3% 

8/ Naar de meubelboulevard 2,4%

     

Lees ook:Nieuwe poll: Wat doe jij rond Pasen?
Lees ook:Witte Pasen: gure weer spelbreker bij paastradities
Lees ook:The Passion in Groningen
Lees ook:Eierbeurzen en paaseierenmarkten: van hobby tot kunst
Lees ook:Pasen in Archeon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>