ADV: Vakantie in eigen land! Zon, water, wind en adembenemend uitzicht

eropuit-ss-rotterdamDansen tot in de vroege ochtenduurtjes en vanaf het achterdek de zon zien opkomen. Waar nu het Lido restaurant is was vroeger de feestruimte van de tweede klasse. Nu is het toegankelijke restaurant een unieke plek waar u helemaal tot rust komt. Geniet van de zon, wind, het water en een adembenemend uitzicht! Flaneer over de dekken of geniet met een drankje in de hand aan het bad; u bent er even tussen uit in eigen land… het kan allemaal op het ss Rotterdam!

Stap aan boord van het stoomschip, beleef het cruiseleven van vroeger en luister naar de vele verhalen van oud opvarenden over deze ‘Grande Dame’. Ontdek met een tour de boeg en neem een kijkje op de brug en in de originele kapiteinshut. Lunchen kan op het Lido Deck. Neem kids gerust mee en vergeet met mooi weer hun zwembroek niet want het ondiepe bad zal een onvergetelijke indruk maken!

Het ss Rotterdam was het prestigieuze vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en heeft tussen 1959-2000 vele reizen gemaakt. Het prachtig gerenoveerde schip ligt nu permanent in Rotterdam Centrum-Zuid. U vindt een grote variatie aan producten en activiteiten aan boord. Van historische tours, besloten bijeenkomsten van 10 tot 3.500 gasten tot exclusieve hotelovernachtingen, romantische diners en ook gewoon een lekker kopje koffie. Het ss Rotterdam is 7 dagen per week open en gratis toegankelijk. Welkom aan boord!

Geen reacties // Reageer